Återförsäljare till Saracen/Salvana samt foder från Brogaarden!

Det händer mycket på samma gång hos oss just nu! I dagarna har vi blivit återförsäljare till två olika hästfoder!

Jag kan varmt rekommendera foder från de båda leverantörerna. Brogaarden kom jag i kontakt med redan på Brolötens Grafits tid och gav honom mycket foder från Dodson&Horrell då de har foder bättre utformat för fånghästar.

Saracen/Salvana har jag använt till Valorous Regent genom deras mjölkpellets. Regent ville inte ha mjölkersättning i flytande form men var i väldigt stort behov av att få extra tillskott av mjölk. Blev rekommenderad av en veterinär i Gävle att prova Salvana och jag är verkligen inte besviken!

Det var svårt att få tag på foder från de båda leverantörerna i Kronoberg så jag bestämde mig för att själv börja sälja dem för att nå ut till alla hästmänniskor i Kronoberg och utgöra ett närmare alternativ! När det gäller mjölkpellets så är du ofta i akut behov av det. Jag vill tack vare att jag själv var tvungen att åka 33 mil för att få tag i det kunna tillgodose hästägare i nöd på närmare håll.

Jag kommer att ha ett grundsortiment hemma av de båda leverantörerna, men kommer givetvis kunna erbjuda alla deras produkter om intresse finns. Jag kommer dock ALLTID att ha Mjölkersättning hemma i både pellets och pulverform!

Brogaarden Optimal: Suregrow  | Build Up Conditioning Mix/Cubes | Brogaarden Optimal: Icelandic Power

Brogaarden Optimal: Leisure Diet | Competition Concentrate | Salvana Fohlenstarter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.