Om oss

Johanna

Johanna är född 1986 och har hållit på med hästar sedan 7 års åldern. Började likt många andra på ridskola där första favorithästen visade sig vara en Connemara - King Blue.
Gick hästhållning - naturvetenskap på gymnasiet men sadlade sedan om och är idag legitimerad distriktssköterska. Utbildad seminassistent i Manchester 2020, driver Villtofta Semin.

"En gång Brolöten, alltid Brolöten". Ridläger på Brolöten 1999 och 2000 satte sina spår och Johanna köpte sin första egna connemara, Brolötens Grafit RC 70, när hon var 20 och efter det har det bara rullat på.

Johanna har erfarenhet av att visa häst på utställning, premiering, treårstest, kvalitétstävlan samt hingstpremiering. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med att visa din häst på utställning eller träna inför treårstest. Goda referenser finns!

Im memoriam

Bullus var en liten honkatt född 2013 som tragiskt nog gick bort i en olycka på gården i juni 2020. Bullus var inte som alla andra katter utan påminde mer om en kattunge till storleken. Snabb som attan och bara kelig när hon så önskade. Fick flera fina kullar kattungar som alla blev mycket större än henne. Du är otroligt saknad lilla katt.

Djuren

Alfons (Lisar's Never Ending Story), är en kinesisk nakenhund född 2010. Alfons är Johannas trogne följeslagare som följer med i vått och torrt. Har sovit sig igenom RIKS-utställningar, treårstest och flertalet styrelsemöten.  Alfons är kanske inte den mest optimala stall-hunden men han har ett speciellt band med samtliga ponnyer genom åren.

Ester är en honkatt född 2013. Ester är stallets mästerkatt. Hon tar allt från sorkar till fladdermöss. Inte en mus har setts till i stallet sedan hon flyttade in. Ester är en otroligt kelig och tillgiven katt som går under smeknamnet "Kompis" hos grannarna. Allra bäst är att få ligga på mattes axlar och mysa i stallet.

Agoj är en honkatt född 2021. Agoj är stallets nyaste medlem, född i Vederslövs herrgård. Pratsam liten tjej som fann Alfons direkt och numera röjer bland allt som går att flytta på gården. En mästare på att fånga flugor!